Kalzip

Kalzip pro fasády

Fasády udávají charakter a estetiku budovy a jsou podstatným elementem současného architektonického návrhu. Fasádní systémy Kalzip poskytují perfektní řešení pro tvorbu budov s mimořádnou vizuální přitažlivostí. Jsou ideální jak pro novostavby, tak i pro rekonstrukce, protože kombinují lehkost, pevnost, trvanlivost, nízké nároky na údržbu a udržitelnost s tvůrčí svobodou a možností vytvářet náročnou architekturu. Fasádní systémy Kalzip v sobě integrují osobitý design a optimální funkčnost.

Fasádní systémy Kalzip jsou k dispozici v bohatství tvarů, barev a povrchových úprav a nabízejí prakticky neomezený prostor pro tvorbu individuálních a výrazných návrhů. Všestrannost fasádních systémů Kalzip poskytuje architektům a projektantům možnost vytvářet nejmodernější pláště budov, které určují nové standardy současného designu. Individuální do budoucna orientovaná řešení posilují jedinečný charakter budovy.

Systémové výhody zahrnují:

Trvanlivost
Nízká hmotnost
Vysoká konstrukční bezpečnost
Hliníkové slitiny odolné vůči mořské vodě

Kalzip perforované fasádní systémy poskytují sofistikované a vysoce kreativní rozšíření rozsahu a možností hliníkových profilovaných plechů Kalzip, které jsou již k dispozici. Řešení fasády jako perforované poskytuje obrovský prostor pro vytváření subtilních a fascinujících světelných efektů. Vytvářejí estetiku, které se mění se světlem. Kromě velkých designových možností fasádní systémy Kalzip také zahrnují inteligentní kotevní systémy, které jsou plně v souladu s dalšími stavebními prvky, tak aby byl vytvořen dokonale integrovaný celkový vzhled.