Kalzip

Fasádní systémy Kalzip TF

Elegantní profilování tohoto fasádního systému umocňuje sofistikovanou souhru světla a stínu napříč fasádním povrchem a současně vytváří zřetelný a jedinečný celkový vzhled se skutečným pocitem jasnosti. Fasádní systém Kalzip TF povyšuje nejen individuální charakter budovy, ale také nabízí optimální funkční výhody, jako jsou vynikající tepelně izolační vlastnosti. Fasádní systém Kalzip TF je dokonale systémové řešení, které je k dispozici v celé řadě barev a kombinuje sofistikovanou vizuálně ohromující estetiku s optimální praktičností. To je velmi působivé řešení s výrazným designem profilu a atraktivní „dlouhý pohled“ s vizuální přitažlivostí.

Vhodné pro novostavby i rekonstrukce –  výrazný Kalzip TF fasádní systém nabízí osobitá a funkční řešení pro horizontální nebo mírně diagonální fasády.

 

Výhody na první pohled

  • Lehký a proto úsporný z hlediska nákladů a materiálu
  • Široká nabídka akustických a tepelných varianta k dispozici
  • Harmonizované systémové komponenty
  • K dispozici v široké škále barev

 

K dispozici jsou speciální systémové komponenty, které byly vyvinuty speciálně pro fasádní systém Kalzip TF. Tyto komponenty poskytují dokonalé propojení s ostatními stavebními prvky a systémy. Tyto komponenty také přispívají ke konečné optice budovy a vytvářejí dokonale integrovaný celkový vzhled, který je výrazný a sofistikovaný.

Máte-li zájem o další informace o Kalzip TF fasádní systém TF, prosím stáhněte si nejnovější brožuru v angličtině či němčíně. Nebo nás kontaktujte.